Vienna's English Theatre 2019

Welcome to Canterville Hall!

Oscar Wildes bekannte Erzählung  “The Canterville Ghost“  wurde vom  Vienna’s English Theatre  in unsere Zeit verlegt und in das schwungvolle Jugendtheaterstück “Spooked“ verwandelt. Es handelt von einer amerikanischen Familie, die Schloss Canterville inklusive Sir Simon, den Schlossgeist, gekauft hatten.
Die Schülerinnen und Schüler der 3. und 4. Klassen kamen in den Genuss, dieses unterhaltsame Stück mit ausgezeichneten Darstellern zu sehen. Auch einige SchülerInnen halfen mit, als es galt, Sir Simon von seinem Fluch zu befreien.
"These are some of my relatives."
"I have to tell you that this house is haunted."
"Why are you dressed like Mozart?"
Washington shows the ghost a trailer of "Scream 2".
"Mum, can't you see the ghost right there?"
Students help to solve the riddle.
"Mum, I remember when you were the most imaginative person in the whole family."
" That shield. Where did you find it?"
 What a great performance!

Having read "Spooked" before, we could easily understand it. Amazing performance of a spooky story!
Katharina

All the actors did a great job but Washington was actually the best for us.
Alice

The performance was great fun! We really enjoyed it
Florian